Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Hyundai Santa Fe нового покоління яскраво засяяв у Женеві

В рамках цьогорічного Женевського моторшоу корейська компанія Hyundai презентувала середньорозмірний кроссовер на ім҆ я Santa Fe. Четверте за рахунком покоління позашляховика має досить незвичайний дизайн екстер҆ єру, але це єдине спірне питання, яке виникає при першому знайомстві з новим кроссовером. Загалом, Santa Fe 2019 модельного року став схожим на нещодавно запущений у серійне виробництво компактний кроссовер під назвою Kona.

Несподіванно для багатьох експертів, сімейний кроссовер від Hyundai став виглядати агресивно та спортивно. Що змусило, корейський бренд звернутися до такої стратегії? мауть, що конкуренти, які роблять свої моделі щоразу більш яскравими та сучасними. Передня частина нового Santa Fe вражає величезною шестикутною радіаторною решіткою та гострими немов леза світлодіодними фарами головного світла. Габаритні розміри Santa Fe підросли до 4,4 метрів у довжину та до 1,9 метра у ширину. Завдяки збільшенню розмірів, на задньому ряді сидінь стало набагато просторіше та зручніше сидіти. 

В середині кабіни ми побачили повністю перероблену панель приладів та центральну консоль, над якою височиє планшетоподібний екран мультимедійної системи. Якість матеріалів оздоблення знаходиться на високому рівні, але до преміум сегменту ще далеко. Для новачка передбачена велика кількість опцій та функцій навіть у базовій комплектації. Так, до переліку начальної модифікації увійде аудіосистема з 5-дюймовим екраном та підтримкою AUX та Bluetooth. В дорожчих версіях на борту опиниться 7-дюймовий дисплей та пдтримка Apple CarPlay та Android Auto.

До нової функції можна віднести Safety Exit Assist, який працює коли пассажир відкриває двері не дивячись, що коїться позаду автомобіля. Така функція має уберегти аварії пов҆ язані з неуважністю пассажирів при виході з авто. Для забезпечення безпеки передбачена система екстренного гальмування, яка може реагувати на раптову появу пішоходів. Зі слів виробника, новий Hyundai Santa Fe додасть в їздовому комфорті та навіть стане більш керованим.

Під капотом Santa Fe може бути встановлений один з чотирьох варіантів моторів, два з яких дизельні і два бензинові. Бензиновий мотор об҆ ємом 2,4 літри скоріш за все стане базовим силовим агрегатом. Водночас, найбільш підходящим варіантом силової установки для нового кроссовера стане 2,2-літровий турбодизель на 200 к.с.

В парі з двигунами агрегатується сучасна 8-ступенева автоматична коробка перемикання швидкостей. За умовчання кроссовер буде повнопривідним, але для деяких ринків можливо передньопривідне виконання. Згодом на ринок вийде гібридна версія, яка пропонуватиметься виключно європейським покупцям Santa Fe. Орієнтовна вартість нового Hyundai Santa Fe скадатиме біля 25 тисяч євро…

 

 

16.03.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Hyundai Santa Fe нового покоління яскраво засяяв у Женеві

Політика конфіденційності